Gépjárműhitelek Online Gépjármű hitel kalkulátor

Gépjárműhitel BAR

BAR (KHR) listán való szereplés esetén is tudunk Önnek autóhitelt intézni.

Ezen bankközi rossz-adós listákra késedelmes fizetés esetén kerülünk fel, ha a minimálbért elérő, 90 napot meghaladó tartozásunk van bármely finanszírozó szervezet felé, de sajnos egy nagyobb összegű késedelmes telefonszámla miatt is felkerülhetünk rá. Egészen a teljes tartozás kifizetéséig aktív állapotban tartanak minket, ezután tesznek át passzív állapotba.

GÉPJÁRMŰHITEL KALKULÁTOR »

BAR listán szereplő leendő ügyfeleink részére is tudunk gépjárműhitelt biztosítani, ne habozzon tehát felkeresni minket, vagy kitölteni kalkulátorunkat a BAR lista megjelölésével.

  • Az általános feltételek megegyeznek egy normál autófedezetes hitelével, akár autóvásárlásban, akár autófedezetes gyorskölcsönben vagy kiváltásban gondolkodunk.
    • A fedezetként kínált személyautó a hitel lejártakor maximum 12 éves lehet.
    • Az autó értékének hitel esetén EURO alapon 60%-a , míg FORINT alapú hitel esetén 75%-a finanszírozható.
    • Az autó továbbra is az Ön tulajdonát képezi, csak a törzskönyvet kell a finanszírozó bank részére leadni a hitel teljes futamidejére.

A fő különbség az, hogy mivel a bank rossz adósnak tart minket a passzív állapotot követő 5 évben, ezért szükség van egy kezes bevonására is. Ennek feltételeiről, módjáról bővebb felvilágosítást kaphat akár telefonon, akár elektronikus úton keres fel bennünket.

Nem akadály tehát a BAR listán való szereplés kölcsön igénylésekor, csak ismerni kell a megfelelő pénzintézet megfelelő hitelkonstrukcióját.

A gépjármű használata ma már sokunk számára elengedhetetlen a mindennapok során. Dolgozni járunk vele, gyermekünket óvodába visszük vagy akár lehet munkaeszközünk is. Ne engedje, hogy egy-egy átmeneti pénzzavar ily módon megnehezítse életét, vagy egy korábbi hiteltörlesztő mulasztása ekkora hatással legyen életére. Forduljon hozzánk, s mi megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót BAR listán való szereplés esetén is.

Gépjárművásárlási hitel Gyorshitel