Gépjárműhitelek Online Gépjármű hitel kalkulátor

Gépjármű biztosítások

Közvetített hiteleink mellé azonnal CASCO biztosítás is köthető. Mivel ezek a hitelkonstrukció részeként értelmezhetőek, csökkentik a hitel THM mértékét, ezáltal a hitel havi törlesztőjének összegét, s utólag sem kell bajlódnia a CASCO megkötésével, papírozásával. Mivel az autó hitelfelvételkor független állapotfelmérésen esik át, ezért a CASCO megkötésekor a szokásostól eltérően nem kell szemléztetni az autót, ezzel időt tud magának megspórolni.

Biztosítások online megkötése »

Weboldalunkon található kalkulátorunk segítségével könnyedén tájékozódhat CASCO -s ajánlatainkról. Néhány adat bevitele után a magyarországi elérhető CASCO biztosítások tételesen látszanak felsorolva, s Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a legmegfelelőbbet. Kötelező biztosítások esetén (KGFB) célszerű a legolcsóbbat választani, hiszen a gyakorlatban az összes ilyen jellegű biztosításnak ugyan az a szerepe és ugyanolyan feltételeket biztosít. CASCO esetén azonban célszerű bővebb képet formálnunk a lehetőségekről, hiszen itt az ár nem minden esetben mérvadó, a különböző biztosítások más-más feltételekkel, előnyökkel és fizetéséi kötelezettségekkel járnak, melyek az árat is befolyásolják természetesen.

Célunk ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, hogy Önnek valóban ne legyen más teendője, mint kiválasztani a vásárolni kívánt autót vagy motorkerékpárt, s a többit mi elintézzük Ön helyett, sőt mi több, a hitelszerződést kérésre díjtalanul otthonába visszük.

Gépjárművásárlási hitel Gyorshitel