Gépjárműhitelek Online Gépjármű hitel kalkulátor

Gépjármű hitelek online igénylése

Vállalkozásunk igyekszik a lehető legkedvezőbb feltételeket, a legjobb törlesztőt megtalálni az Ön részére.

Hiszen mi ezért vagyunk, hogy Önnek ne kelljen hosszú órákat telefonálással, újság, vagy internetes hirdetések böngészésével eltöltenie a feltételek és a törlesztő részletek megismerésére törekedve. Saját érdekünk is, hogy kedvező és átlátható hitelekről adjunk felvilágosítást, hisz az elégedett ügyfél visszatérő ügyfél.

GÉPJÁRMŰHITEL KALKULÁTOR »

Még ha nem is tartozik a legnagyobb volumenű hitelek közé a gépjármű hitel – legyen szó új, vagy használt autóról, motorkerékpárról -, mégis érdemes körültekintően eljárni mielőtt bármilyen szerződést aláírunk. Győződjünk meg minden minket érintő feltételről és kötelezettségről, hogy a hitel teljes futamideje alatt tudjuk-e teljesíteni azokat. Abban az esetben, ha mi ugyan ezt így látjuk, ám a leendő finanszírozó bank nem, kezest szokás bekérni. Gépjárműhitelek esetén a kezes lehet bármilyen viszonyban lévő család és nem családtag is. Legfontosabb elvárás az igazolható rendszeres jövedelem és a 25-65 közötti életkor. Jogosítvánnyal nem kell rendelkeznie a kezesnek.

Keressen bátran minket, ha hitelhez szeretne jutni mihamarabb. Elmondható, hogy átlagosan 4-5 munkanap alatt tudunk hitelt biztosítani az első kapcsolatfelvétel után, amennyiben az ügyfél is úgy akarja, s a banki feltételeknek megfelel. Ha valamely kritériumnak nem felelünk meg a hitelbírálat során, akkor sem kell kétségbe esni, általában ez egy kezes bevonásával elsimítható.

Ha tétovázik, vagy csak érdeklődni, tájékozódni szeretne, vagy összehasonlítani ajánlatunkat más hitelközvetítők ajánlatával, keressen ez esetben is minket. Mindenféle kötelezettség nélkül készítünk Önnek kalkulációt s ismertetjük a legteljesebb mértékig a hitelezés feltételeit.

  • Az alábbiakban néhány általános feltételt soroltunk fel, melyek a legtöbb hazai finanszírozó esetében megegyeznek:
    • A fedezetként kínált személyautó a hitel lejártakor maximum 12 éves lehet.
    • Az autó értékének hitel esetén EURO alapon 60%-a, míg FORINT alapú hitel esetén 75%-a finanszírozható.
    • Az autó továbbra is az Ön tulajdonát képezi, csak a törzskönyvet kell a finanszírozó bank részére leadni a hitel teljes futamidejére.
    • Kezes bevonásával a 25-65 év közötti életkor, a jogosítvány megléte, a BAR (KHR) listán való szereplés kiváltható.

Töltse ki bátran kalkulátorunkat, s kérjen segítséget vagy akár konkrét ajánlatot még ma. Ügyintézőink a hét minden napján rendelkezésére állnak. Nem kell tehát várnia a szokásos hétfői munkakezdésre, ha tájékozódni szeretne, vagy akár már konkrét hitelajánlatot szeretne kapni.

Gépjárművásárlási hitel Gyorshitel