Gépjárműhitelek Online Gépjármű hitel kalkulátor

Gépjárműfedezetes gyorshitel kalkulátor

Meglévő gépjárművét fedezetül adva, legyen az személygépkocsi, de akár teherautó esetén is hitelhez juthat ha szüksége van rá.

Gépjárműfedezetes hitelek esetén az adott gépjárművet ugyanúgy használhatja, nem jár semmilyen korlátozással ez a fajta hitelkonstrukció az eladást leszámítva.

GÉPJÁRMŰHITEL KALKULÁTOR »

A fedezet nélküli hitelekkel ellentétben itt lényegesen kedvezőbbek a feltételek, kevesebb összeget kell visszafizetnünk, hiszen fedezetként fel tudunk mutatni valamit a bank részére. Gyorskölcsönnek hívjuk mert akár 5 munkanapon belül pénzéhez juthat, ügyvédi vagy közjegyzői közbenjárás nélkül is.

Amennyiben gépjárművel rendelkezik, s megszorult, vagy befektetni szeretne csupán, válassza ezt a típusú hitelt. A személyi hitelnél lényegesen kedvezőbb feltételei miatt egyre népszerűbb ez a fajta hitelkonstrukció.

A felvehető minimum hitelösszeg 300.000Ft, de hogy ezt a minimumot megkapjuk, az autó EUROTAX értékének legalább 500.000Ft-ra kell rúgnia. A maximum hitelösszeg autófedezet esetén 50.000.000Ft-ban lett megállapítva.

A hitelbírálathoz csak az Ön személyes okmányainak másolatára van szükség, s a jövedelme valamilyen módú igazolására. Lehet ez APEH jövedelemigazolás, munkáltatói igazolás, de akár bankszámlakivonat is. Általában 24 órán belül kapunk egy bírálati eredményt, s ha ez pozitív, az autó szemléje (független állapotfelmérés, mely nem műszaki felmérés, csak a karosszéria épségét és az extrákat jegyzik fel) után már aláírható a hitelszerződés. Az okmányirodai sorban állással nem kell foglalkoznia, ezt is elintézzük Ön helyett. Mindössze egy elidegeníthetési opció bejegyzése kerül az autóra. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amíg ez az opció él, nem eladható az autó. Amint rendezve lett a teljes hiteltartozás, a bank kiállít egy opció-törlő iratot, ennek segítségével visszaszáll a tulajdonosra ez a jog is.

Ha a fentiek elnyerték tetszését, töltse ki kalkulátorunkat, s igényeljen hitel vagy kérjen ajánlatot még ma. A kalkulátor kitöltése természetesen semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az ügyintézés során bármikor visszaléphet ha még sincs pénzre szüksége, vagy talált egy kedvezőbb ajánlatot. Előbbiben bízunk, hiszen a hitelfelvétel mindig is plusz terhekkel jár, utóbbiban kételkedünk, hiszen nálunk a legkedvezőbb hitelfeltételeket találja.

Gépjárművásárlási hitel Gyorshitel