Gépjárműhitelek Online Gépjármű hitel kalkulátor

Motorhitel

Szeretne egy nagyértékű motorkerékpárt vásárolni? Még nincs meg a teljes vételár félretéve? Keressen minket bizalommal, segítünk a leginkább megfelelő hitelt megtalálni a banki piacon az Ön számára.

Motorkerékpár esetében is a minimum hitelösszeg 300.000Ft, a maximum 50.000.000Ft-os értékhatár itt nehezen képzelhető el, bár semmi sem kizárt Mivel a motor jelen esetben is fedezetként szolgál, ezért lényegesen kedvezőbb feltételek mellett juthat pénzéhez, mint ha személyi hitelt választana.

GÉPJÁRMŰHITEL KALKULÁTOR »

Vásárolhat magánszemélytől, de kereskedéstől is egyaránt. A motor lehet új, de használt állapotú is. A bankok szemében a motor EUROTAX értéke a mérvadó. Ennek az értéknek lehet felvenni a 60%-át EURO alapon, 75%-át FORINT alapon hitelként. Természetesen ezek csak maximum határoló értékek, lehet bármekkora a hitelösszeg. Sőt, kollégáink segítségével arra is van mód, hogy a havi törlesztő részletet alakítsa hiteléhez, hogy kényelmesebb legyen a csekkeket feladni. Példának okáért egy adott hitelösszegre a havi törlesztő részlet 20.790Ft lenne, kérésre úgy módosítjuk a hitelösszeget vagy a futamidőt, hogy kerek 20.000Ft, vagy 21.000Ft legyen a havonta fizetendő összeg. Ezzel praktikus lehet az Ön számára, amikor a postán sorban áll, könnyebb így félretenni a megfelelő összeget is havonta.

Motorhitel esetén sem akadály a BAR listán való szereplés. Mindössze kérjük, hogy kalkulátorunkat kitöltve jelezze ezt a megfelelő rovatban. Kollégáink 24 órán belül fel fogják keresni Önt, kérésre azonnal pontos ajánlatot is tudunk küldeni, amennyiben minden adat megfelelően lett kitöltve. Ha nem szeretne az internetes űrlappal bíbelődni, keressen bennünket telefonon. A hét minden napján rendelkezésére állunk.

Amennyiben már saját, meglévő tehermentes, vagy hitellel terhelt motorkerékpárral rendelkezik, úgy is tudunk Önnek segíteni. Régi hitelét kedvezőbb kamatokkal újra cserélheti, a futamidőt módosíthatja, de akár tehermentes motorkerékpárt fedezetként ajánlva pénzhez juthat rövid időn belül.

Az Ön dolga csak kiválasztani egy konkrét motorkerékpárt, vagy a már meglévő adatait eljuttatni hozzánk, s mi megmondjuk mennyi a maximum igényelhető hitelösszeg, mennyi a havi hiteltörlesztő az kívánt futamidőre, s az okmányirodai ügyintézést is magunkra vállaljuk, nem kell emiatt sorba állnia, vagy szabadságot kivennie.

Gépjárművásárlási hitel Gyorshitel